Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 18,79 g |
Vláknina | 30,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 123,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci necháme rozpálit olej.
Krok 2: Přidáme cibuli a prolisovaný česnek a necháme restovat cca 3 minuty.
Krok 3: Přidáme řepu a brambory a opékáme 5 minut.
Krok 4: Vše zalijeme vodou s bujony a pod pokličkou dusíme cca 25 minut.
Krok 5: Hotovou polévku podáváme s opečenou topinkou.
Zveřejněno 16. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wkjg
Moje poznámka
Podzimní řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wkjg
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 13 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 22 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 44 minutami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 1 hodinou
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Borůvkový táč
Eviip před 1 hodinou
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 4 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 6 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 8 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 9 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
česnek,
řepa červená,
brambory,
voda,
bujón zeleninový,
pepř,
sůl
Komentáře (1)