Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 391 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,16 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule, kapie a jalapeňos nakrájíme na velmi drobno.
Krok 2: Smícháme majonézu s dijonskou hořčicí.
Krok 3: Vše spolu zamícháme a podle chuti a potřeby přidáme nahrubo mletý pepř a chilli.
Zveřejněno 26. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý salát k masu, párkům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjAB
Moje poznámka
Jednoduchý salát k masu, párkům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjAB
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 31 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
kapie,
paprička jalapeňos,
majonéza,
hořčice dijonská,
chilli
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.