Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 391 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,16 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 52,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibule, kapie a jalapeňos nakrájíme na velmi drobno.
Krok 2: Smícháme majonézu s dijonskou hořčicí.
Krok 3: Vše spolu zamícháme a podle chuti a potřeby přidáme nahrubo mletý pepř a chilli.
Zveřejněno 26. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý salát k masu, párkům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjAB
Moje poznámka
Jednoduchý salát k masu, párkům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjAB
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 27 minutami
Kuře na zelí
kimlo před 51 minutami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 1 hodinou
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 3 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 13 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 15 hodinami
Suroviny:
cibule,
kapie,
paprička jalapeňos,
majonéza,
hořčice dijonská,
chilli
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.