Jihočeský kočičák (lepenice)
Lidový recept, který kombinuje levné a chutné suroviny. Brambory a zelí byly vždy součástí kuchyně našich babiček. Jihočeská lepenice neboli kočičák je příloha ze šťouchaných brambor, kysaného zelí, cibulky a česneku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Moje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Nejnovější recepty
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 19 minutami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 13 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 20 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffiny
Petra.21 před 1 hodinou
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 9 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 12 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 14 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 14 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 14 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 14 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (7)