Lepenice

Jitka a Vlastik Kuchař:

Bramborová jídla 6 názorů

55

Suroviny

1 kg brambor
0,5 kg kysaného zelí
0,3 kg uzeného masa
0,15 kg sádla
sůl
kmín
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme se solí a kmínem, zcedíme a pomačkáme.

  2. Do pekáče dáme brambory, zelí, uzené maso nakrájené na kostičky a přidáme rozpuštěné sádlo.

  3. Zamícháme a dáme do trouby vyhřáté na 250 °C na asi 15 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lepenice

  • rebeka rebeka

    posílám bodík a foto:-K měli jsme s pečeným jelitem, a moc si pochutnali:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • kaculka kaculka

  • jena jena(neregistrovaná)

  • beruska beruska(neregistrovaná)

  • Eliza Eliza

    Uvařila jsem a místo uzeného jsem přidala nakrájené maso z taliánů tak, jak to dělala moje babička. Je to moc chutný, časem prověřený recept. Brambory jsou vařené ve vývaru. Posílám bod, kupodivu pouze druhý a obrázky.:-p

    Odpovědět

  • slunce slunce

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bramborová lepenice jihoceska lepenice lepenice z brambor staročeská lepenice recept staročeská lepenice jak se dela lepenice jak se vaří lepenice recepty-lepenice lepenice-recept recepty.lepenice lepenicwe bramborová lepenice recept recepty bramborova lepenice pepenice jak se vaří lepemice lepetice lepetice recepty z brambor lepenice recepty z brambor lepenice recept na lapanici

Zapomněl/a jsem heslo