Lepenice

Suroviny

1 kg brambor
0,5 kg kysaného zelí
0,3 kg uzeného masa
0,15 kg sádla
sůl
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme se solí a kmínem, scedíme a pomačkáme.

  2. Do pekáče dáme brambory, zelí, uzené maso nakrájené na kostičky a přidáme rozpuštěné sádlo.

  3. Zamícháme a dáme do trouby vyhřáté na 250 °C na asi 15 minut.

Komentáře k receptu Lepenice

  • rebeka rebeka

    posílám bodík a foto:-K měli jsme s pečeným jelitem, a moc si pochutnali:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • kaculka kaculka

  • jena jena(neregistrovaná)

  • beruska beruska(neregistrovaná)

  • Eliza Eliza

    Uvařila jsem a místo uzeného jsem přidala nakrájené maso z taliánů tak, jak to dělala moje babička. Je to moc chutný, časem prověřený recept. Brambory jsou vařené ve vývaru. Posílám bod, kupodivu pouze druhý a obrázky.:-p

    Odpovědět

  • slunce slunce

Tématické fráze: bramborová lepenice staročeská lepenice staročeská lepenice recept lepenice z brambor jihoceska lepenice jak se vaří lepenice jak se dela lepenice recepty-lepenice lepenice-recept bramborová lepenice recept recepty.lepenice lepenicwe recepty bramborova lepenice lepenice k uzenému masu pepenice jak se vaří lepemice lepetice lepetice lepemice recept-lepenice