Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 30,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šampiňóny opláchneme vodou a odstránime stopky. Vnútro klobúkov pokvapkáme olivovým olejom a naplníme nivou, ktorú sme predtým nakrájali na maličké kocky.
Krok 2: Takto naplnené obalíme plátkami anglickej slaniny (môžeme zaistiť špáradlom) a poukladáme na pekáč.
Krok 3: Pečieme vo vyhriatej rúre 30-40 minút pri 190-200 °C, aby slaninka bola napovrchu chrumkavá. Podávame s opekanými zemiakmi, oblohou, tatarskou omáčkou, alebo s nivovou omáčkou.
Zveřejněno 8. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony plněné nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qw3G
Moje poznámka
Žampiony plněné nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qw3G
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 29 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
žampióny,
slanina anglická,
sýr niva,
olej olivový
Komentáře (4)