Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kaldoun

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

22. 12. 2017 18:49

Suroviny pro 14

14

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie29 051 kJ / 6 943 kcal
Bílkoviny489,99 g
Tuky460,43 g
Vláknina10,22 g
Cholesterol 9,22 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,32 g
Sacharidy206,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

My máme nejradši kaldoun krémové konzistence, jen a pouze s játrovými knedlíčky, ale kdo preferuje v kaldounu nudle, maso a zeleninu, není potřeba se zdráhat a do kaldounu si je klidně jako vložku může přidat dle vlastní chuti.

Kaldoun dělám kachní, ale tentokrát jsem podlehl prosbám o kuřecí a udělal jsem velmi dobře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

2. 3. 2019 17:06

MamlajdaD: ...to jsem moc rád:-)...děkuji za vyzkoušení :-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

1. 3. 2019 20:11

:-)Polívčička byla v oblíbených - a čekala na svůj den - chutnala mně i všem. A že nám přišla vhod - posílám za ní bod!:yes:;-)

recepty73 recepty73

25. 12. 2017 01:15

sikulka7: ...díky:-K, máme to s kaldounem podobně:-D

sikulka7

24. 12. 2017 12:00

Kaldoun mě naučila vařit moje babička a je to oblíbená polévka celé rodiny. Dřéíve se vaříval jako sváteční polévka jenom o posvícení , když se pekly husy.Skvělý recept, tak, jak má být.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží kaldoun polévka kaldoun kuřecí drůbeží kaldon kaldoun z kurete kaldoun kuřecí caldon kuřecí polévka kaldoun kuřeci kalgon kaldoun z kuřecího masa kuřeci krky recept recept na kaldoun kremovy kureci vyvar játrové knedlíčky recept jatrove knedlicky kkureci kaldoun kuřeci kaldoun s knedlíčky kaldoun recept recept kaldoun kalgon polévka kaldounu

Suroviny: skelet kuřecí, zelenina kořenová, cibule, voda, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, sůl, máslo, mouka hladká, květ muškátový, játra kuřecí, máslo, vejce, česnek, sůl, pepř, majoránka, strouhanka

TopRecepty.cz

Kuřecí kaldoun

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEK0