Bůček s kedlubnou a mrkví v PH

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 3 hodiny na HIGH 4-6 porcí Pomalý hrnec 0 názorů

Suroviny

6OO g bůčku
1 cibule
1 stroužek česneku
1 velká kedlubna
4 větší mrkve
1 lžíce krystalového cukru
1 malá lžička skořicového cukru nebo špetka skořice
masoxový vývar dle potřeby a chuti
2 lžíce hladké mouky
petrželka (nemusí být)
drcený kmín
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, dáme na dno PH a zasypeme moukou, na ní přijde mrkev s kedlubnou, nakrájené na proužky, cukr i skořicový cukr a navrch položíme bůček v celku (nařežeme si ho na plátky až bude jídlo hotové) předem si ho prosolíme a v PH okmínujeme.

  2. Všechno zalijeme masoxovým vývarem tak, aby bůček téměř koukal, můžeme posypat petrželkou a dosolit.

  3. Dáme pomalit na 3 hodiny s nastavením na HIGH. Na sporáku děláme tak hodinu.

Poznámka

Dobrá kombinace-vyzkoušejte!

Příloha byly brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Bůček s kedlubnou a mrkví v PH

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bucek na kedlubnach vepřové s kedlubnou a mrkví bůček v ph bůček s kedlubnou ph mrkve bucek s hraskem a mrkvi recepty s kedlubnou recept na mrkev s kedlubnou a hráškem vepřový bůček v kedlubně vepřové koleno s mrkví a kedlubnou pečený buček s kedlubnou pečený bůček na cibuli a kedlubně bůček s kedlubny vepřové v mrkvy s kedlubnou bůček s hráškem vepřové s kedlubnou a mrkví pečený bůček na kedlubně jak nakrájet mrkev na proužky bůček na kedlubnu bucek v mrkvy v pomalem hrncy

Zapomněl/a jsem heslo