Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 476 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 148,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 566,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce, cukr a olej šleháme do husté pěny.
Krok 2: Přidáme mléko a rum a ještě vyšleháme.
Krok 3: Pak vmícháme mouku s perníkovým práškem.
Krok 4: Těsto nalejeme na předem vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Zveřejněno 11. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Moje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 5 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 22 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 57 minutami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 2 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 3 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 4 hodinami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 7 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 7 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
prášek do perníku,
vejce,
rum,
marmeláda,
šlehačka,
sušenky
Komentáře (3)