Ovocný řez s perníkovou příchutí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
Tuky | 209,28 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i ovoce čerstvé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2011 23:36
V Čechách místo Zlatého klasu možno použít "Krémový prášek".
Když Zlatý klas nemáme (dá se koupit jenom na Slovensku) a ani Krémový prášek, tak na hustý krém použijeme vanilkový pudink, do kterého přidáme 3 lžíce solamylu. A krém bude hustý a pevný.
Hanko, tvému ovocnému řezu s perníkovou příchutí posílám +10.
17. 8. 2011 18:47
17. 8. 2011 16:10
17. 8. 2011 15:57
tejaja:co je Krémový prášek netuším
jooo,Hanimálem bych zapomněla
krásný moučníček
17. 8. 2011 14:46
17. 8. 2011 14:41
17. 8. 2011 13:52
17. 8. 2011 11:48
17. 8. 2011 11:39
17. 8. 2011 11:36
17. 8. 2011 11:19
17. 8. 2011 10:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 5 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 18 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 5 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 8 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 8 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 8 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 9 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 9 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Další recepty
Tématické fráze: zlatý klas krémový prášek kremovy prasek zlaty klas krémový prášek pudink zlatý klas zlatý klas prášek krémový ovocny rez prasek zlaty klas levné ovocné řezy perníkové řezy s ovocem a želatinou co je kremovy prasek ovocné řezy puding s ovocné šťávy zlatý klas krémový prášek návod co je zlatý klas zlatý klas návod co je zlate klasy želatina s příchutí puding zlaty klas domaci zelatina ze zlateho klasu zlatý klas dr.oetker návod
Suroviny: vejce, prášek do perníku, cukr krupice, olej, voda, mouka hladká, kakao, koření do perníku, marmeláda, pudink vanilkový, mléko, mandarinky, jahody, želatina
Ovocný řez s perníkovou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoDq
12 názorů