Lahodná rybí pomazánka
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 194 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 82,60 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 3,56 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 7 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 17 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 21 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: šproty uzené, máslo, hořčice kremžská, hořčice plnotučná, cibulka, cibulka jarní, sůl, pepř, olej
Lahodná rybí pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6YmY
0 názorů