Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Španělské fazole se zeleninou a chorizem

Velmi nenáročné jídlo, na které můžete spotřebovat různé zbytky zeleniny, co najdete doma. Zprudka je orestujte, vmíchejte k nim fazole a kukuřici, dochuťte kořením a můžete podávat. S čerstvým pečivem nebo tortillou budete mít raz dva skvělou večeři.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

9. 3. 2024 10:43

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 776 kJ / 1 858 kcal
Bílkoviny88,32 g
Tuky33,83 g
Vláknina171,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 804 mg
Sůl2,58 g
Sacharidy216,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kromě fazolí a klobásy jsem využila vše zbylé v lednici. Španělé by se možná divili ale přece ani španělské ptáčky neznají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 3. 2024 23:12

lenka.janatkova: :-) děkuji za komentář a přeji hezké zakončení večera :-K

Fazole připravuji obzvlášť ráda, kombinace s chorizem mě zaujala :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej olivový, cibule, klobása chorizo, česnek, mrkev, celer, kapie červená, rajče cherry, fazole červené sterilované, kukuřice mražená, pasta rajčatová, pasta papriková, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Španělské fazole se zeleninou a chorizem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BgN