Suroviny pro 18
18
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Moje poznámka
Plněné papriky na zamražení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKk2
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 40 minutami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 9 minutami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 28 minutami
Bábovka s tvarohem
habis před 51 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 1 hodinou
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky do mražáku,
jak zpracovat papriky,
konzervace paprik,
zamrazování paprik,
zamražení rajčat,
jak zamrazit plnene papriky,
zamrazování plněných paprik,
jak zamrazit papriky,
papriky konzervace,
plněné papriky do mrazničky,
jak mrazit papriky,
plněná paprika do mrazáku,
zpracovani paprik,
plněné papriky,
plněnépapriky,
konzervace papriky,
plněné papriky-zamrazení,
zamrazování rajčat,
papriky do mrazáku,
plněné papriky zamražování
Suroviny:
lusk paprikový,
maso mleté,
rýže,
koření,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
vejce,
Komentáře (20)
chci se zeptat, jestli ty pariky po vytažení z mrazáku a následně pečené - nejsou-li příliš vodnaté - nedržící tvar?
Dávají se péct ještě napolo zmrzlé nebo kompletně odmrazené?
Děkuji za oodpověď,
Z