Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQ7
Moje poznámka
Plněné papriky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQ7
Nejnovější recepty
Omeleta v housce
Přidáno před 35 minutami
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 11 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 12 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Novohradský vepřový plátek
Petra1943 před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku
slunickodanka před 1 hodinou
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 9 hodinami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 11 hodinami
Uherská krkovice
Sahula před 11 hodinami
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 11 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 11 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 13 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněné papriky,
plněná paprika,
plněné papriky recept,
plněné papriky pomazánkou,
plněné kapie,
recept plněné papriky,
recept na plněné papriky,
recepty plněné papriky,
papriky plněné pomazánkou,
zavařené plněné papriky,
zavařené papriky plněné sýrem,
plnene papriky gothaj,
plněné papriky se šunkovou pomazánkou,
vaření plněné papriky,
papriky recepty,
plneny papriky,
plněná kapie,
papriky gothaj,
vařené plněné papriky,
kapie plněná pomazánkou
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
vejce,
sýr tvrdý,
salám gothaj,
sůl,
pepř,
slanina
Komentáře