Postup přípravy
	Krok 1: Svaříme 125 ml bílého vína se lžičkou cukru a 1 hřebíčkem asi na třetinu objemu.
	Krok 2: Vyjmeme hřebíček, přidáme po dvou lžících rajčatového a šípkového protlaku, 1 lžičku citrónové šťávy, špetku soli a mletého pepře. Společně promícháme.
	Krok 3: Zalijeme 125 ml šlehačky a necháme přejít varem. Podáváme k pečené zvěřině.
Zveřejněno 5. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Šípková omáčka gratte cul
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERZ1Y
Moje poznámka
					
				
Šípková omáčka gratte cul
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERZ1Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 37 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 43 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							víno bílé, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							protlak šípkový, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							smetana ke šlehání
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.