Drůbeží játra "Pendolino"
Drůbeží játra jsou chutným a výživným pokrmem s vysokým obsahem železa a vitamínů. Tato játra se často připravují různými způsoby, od jednoduchého vaření až po kombinaci s dalšími ingrediencemi, jako jsou cibule, bylinky a koření, které dodávají pokrmu výjimečnou chuť.
Postup přípravy
Krok 1: Játra očistíme a odblaníme. Můžeme je nechat vcelku.
Krok 2: Vložíme do horké vody, do které jsme přidali sójovou omáčku, sůl, pepř a vaříme asi 15 minut.
Krok 3: Podáváme jako svačinku s kečupem, hořčicí a plátkem cibule.
Zveřejněno 5. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Moje poznámka
Drůbeží játra "Pendolino"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkoAr
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 8 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 8 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 8 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 8 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 7 hodinami
Maková náplň
lucyb před 10 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 10 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 10 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 12 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 13 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 13 hodinami
Suroviny:
játra drůbeží,
pepř,
omáčka sojová sladká,
sůl,
voda
Komentáře (2)