Drůbeží játra s marinádou

Bibinka Kuchařka:

Pokrmy z vnitřností 20 názorů

521

Suroviny

500 g drůbežích jater
1 větší cibule
2 lžíce ostrého dobrého kečupu
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička mleté papriky
3 žloutky
8 menších tmavých žampiónů
1 zelená paprika
olivový olej
1 lžíce Solamylu nebo instantní jíšky
pepř
sůl
3 dcl vody
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli si nakrájíme na plátky, orestujeme na oleji, přidáme omytá, očištěná a překrájená játra a ještě na silnější plátky nakrájené žampióny, necháme orestovat.

  2. Do misky si uděláme marinádu:
    mícháme sůl, pepř, kečup, sojovou omáčku, papriku, žloutky a promícháme.

  3. Marinádu pak přilijeme k játrům, promícháme a necháme dusit. Před koncem dušení přidáme papriku nakrájenou na kroužky, necháme ještě chvilku produsit, zalijeme solamylem rozmíchaným v trošce vody(nebo jíšku) a můžeme jít baštit.

Poznámka

Inspiroval mě bloček: Recepty pro každou kapsu- já si ho upravila podle sebe a našich chutí. Bezvadná šťáva, moc dobré a nevšední chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Drůbeží játra s marinádou

  • Daniella O. Daniella O.

    Tohle mi uteklo, uz jsem ulozila....:yes::yes::-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Moni, já na tebe taky volám supéééér;-):-DDej vědět, jak ti chutnaly:-)

    Odpovědět

  • monikaK monikaK

    :yes:Supr!!!!!!Játra můžu v jakékoliv úpravě,posílám ti bodíka a sobě tisknu recept!!!

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Drahuš, to jsi mi teda udělala radost;-)a největší ocenění pro mě je, že jste si pochutnali:-pDík za vyzkoušení-to mě fakt vždycky ohromně potěší:-)a fotičky:yes:

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Bibinko,teď jsem dodělala k večeři.Je to výborné.Posílám bod.A přidala foto.:-p

    Odpovědět

  • pral2nka pral2nka

    Super inspirace..jani,zachránila jste mi sobotní oběd.Děkuji,dávám bodíka a ukládám!!

    Odpovědět

  • Ladunka Ladunka

    já ukládám a dávám bodík :yes: Játra se u náš můžou vždy :-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Játra mám moc ráda. Tento receptík vypadá podle ingrediencí velmi jedle. Dávám bod a posílám do oblíbených:yes:

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Bibinko dávám bodík.:yes:Já je dělám podobně,bez vajec,dávám č,kapii steril.maggi a woršestr místo sojovky,česnek utřený a lžičku plnot.hořčice.Je to výborné na bramboráky.Někdy dělám směsku s vepřovou kýtou.Nakonec posypu na kolečka nakrájenou cibulí.:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

  • Bibinka Bibinka(autorka receptu)

    Papričko, marinuje se to celou dobu dušení a protože si to umícháš zvlášť a pak to k těm játrům přiliješ,cha,cha:-Dtaková jakože nadsázka;-)Ale věř, že to stojí za to:-!

    Všem děkuji za bodíky a chválu:-)

    Odpovědět

  • janusa janusa

    výborná inspirace!!!....bodík posílám:yes::-))

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Vypadá to báječně:-p. Nechci rýpat, ale když je to marináda - nemělo by se v ní něco marinovat ???

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Drůbeží játra si dělávám a mám je ráda, ale toto musí být fakt dobré, ty si určitě udělám, dostala jsem na ně velkou chuť a manželovi udělám něco jiného :-)Ukládám a dávám bod!:yes:

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: játra recepty drůbeží játra recepty drůběží játra recepty z drubezich jater úprava drůbežích jater drubeží játra na grilu kuřecí játra s marinádou drůbeží játra recept drubezi jatra uprava recepty.sunkofleky jak dlouho dusit drubezi jatra recepty maso na grilu játra recept drůbeží játra od kdy můžou děti játra marinada na kruti jatru drůbeží játra na cibulce s marinádou recepty játra drůbeží drůbeží játra pro děti úpravy drůbežích jater recepty-jatra drubezi

Zapomněl/a jsem heslo