Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocásková šou

I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při vaření, vydatná kroupová polévka nás dokonale zasytí a využití uzeného masa je nedozírné.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 130 min

150 min (20 min příprava + 130 min tepelná úprava)

6. 7. 2023 07:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 280 kJ / 3 891 kcal
Bílkoviny341,10 g
Tuky234,40 g
Vláknina15,35 g
Cholesterol 715 mg
Sodík 3,98 g
Sůl2,20 g
Sacharidy96,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vepřové ocásky pořídíme u klasického řezníka. Jedná se o podélně půlené páteřní kosti mezi kýtou a koncem ocásku. Celé konce slabých ocásků s nožičkami můžeme přikoupit do vývaru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

6. 7. 2023 16:00

Oceňuji vtipný název i nápad jak vše využít. A takhle se škvaří sádlo

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso, sádlo, kost, zelenina kořenová, kroupy, praganda, majoránka, česnek, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Ocásková šou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/823EW