Vepřový jazyk na česneku
I když na první pohled tak nepůsobí, je vepřový jazyk opravdovou delikatesou a jedním z nejlepších kousků vepřového masa. Připravte jej jednoduše, osmahnutím na sádle s výpekovou omáčkou, s cibulí a česnekem.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Moje poznámka
Vepřový jazyk na česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1xQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
jazyk vepřový,
cibule,
česnek,
sádlo,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
mouka polohrubá
Komentáře (1)