Vepřové karé po maďarsku
Vepřové karé neboli vepřová pečeně bez kosti je ideální volbou pro přípravu pokrmu, který je lehce pikantní díky použité čabajské klobáse a barevné papriky se postarají o hezkou barevnou kompozici.
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme a opečeme na sádle.
Krok 2: Po plátcích masa dáme osmahnout na proužky nakrájenou žlutou cibuli a slaninu, přidáme sladkou papriku a krátce orestujeme.
Krok 3: Ihned přidáme opečené kotlety, podlijeme a dusíme téměř do měkka.
Krok 4: Přisypeme na proužky nakrájené papriky a ještě dále dusíme doměkka.
Krok 5: Na konec přidáme kolečka klobásy a proužky červené cibule. Omáčku lehce, podle potřeby, zahustíme polohrubou moukou a dobře provaříme.
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Moje poznámka
Vepřové karé po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERKAW
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 5 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 12 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
slanina,
cibule červená,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása pikantní,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka polohrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.