Pivní polévka
Pivní polévky byly kdysi běžnou součástí jídelníčku, oblíbené byly i v hospodách jako vydatné jídlo. I dnes si můžeme tuto tradiční polévku vychutnat. Výraznou chuť piva zjemní smetana, kterou přidáme na závěr vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KQx
Moje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31KQx
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 31 minutami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 45 minutami
Pórkový krém
Přidáno před 1 hodinou
Cottage s cizrnou
Přidáno před 11 hodinami
Lívance z banánů
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
234Charlie před 7 minutami
Lepkavá křidélka
ZboSy před 9 minutami
Mrkvový salát s kysaným zelím
magdalenka před 55 minutami
Lívance z banánů
KrisZaezemi před 1 hodinou
Chlebová polévka
magdalenka před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
Mery53 před 1 hodinou
Kynuté bramborové langoše
magdalenka před 1 hodinou
Krupicové halušky do polévky
magdalenka před 2 hodinami
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
magdalenka před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
magdalenka před 2 hodinami
Suroviny:
chléb žitný,
pivo světlé,
máslo,
zelenina kořenová,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.