Rýžový koláč se zeleninou
Slaný koláč nemusíme připravit jen z listového nebo křehkého těsta. Tento je zcela bez lepku, protože jako základ použijeme rýži. Podusíme ji se zeleninou, promícháme s vejci, sýrem a smetanou a upečeme. Přidat můžeme i trochu zbylého kuřecího masa.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rýžový koláč se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQx9
Moje poznámka
					
				
Rýžový koláč se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQx9
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 6 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							rýže basmati, 
						
						
							směs zeleninová mražená, 
						
						
							sůl, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sýr gouda, 
						
						
							vejce, 
						
						
							smetana, 
						
						
							koření provensálské, 
						
						
							tuk, 
						
						
							vývar drůbeží
						
					
	
			
	
	
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.