Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou

Oblíbená čínská rychlovka, při které zpracujete zbytky zeleniny nebo masa. Zkušená kuchařka vás přípravou provede srozumitelně a krok za krokem. Tohle jídlo budete vařit rádi a i vaši strávníci budou spokojení.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

28. 5. 2009 20:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 479 kJ / 354 kcal
Bílkoviny21,36 g
Tuky15,92 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy25,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy přidávám i kuřecí maso, které nakrájím na kousky velikosti soust, osuším a pečlivě obalím ve směsi solamylu a čínského koření Kotány, zprudka a poměrně krátce osmažím ve vyšší vrstvě oleje. Hotové promíchám se zeleninovými nudlemi.

Dnes jsem připravila bezmasou verzi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

beda venerabilis

27. 1. 2016 15:12

clupmi

16. 12. 2015 16:20

:yes::yes::-K

Chipsicek

12. 3. 2014 08:48

Já rýžové nudle nevařím ale jenom sleju horkou vodou :-O

FandaZS

2. 2. 2014 20:25

No ... :D Koupil jsem si rýžový nudle... nevím jestli je v tom nějaký rozdíl ale z nudlí byla S****A :D ale jíst se to dá

Jindrous91

12. 12. 2013 18:48

Olej rozhodně ubrat čím méně tím lépe, raději naložit maso do koření čína s olejem troškou soli , sezamový olej NENÍ na smažení jinak úplně ztrácí význam přidává se až u konečné úpravy na "dochucení" ale pokud chcete do pánve lít 3 mm sezamového oleje (100ml cca 50kč) prosím :D

Míla

2. 12. 2013 18:23

výborné, výborné, výborné:yes::-):-8:-D

Jindrouš

23. 11. 2013 14:14

jak to je s tím smažením těch nudlí? naprudko v oleji? mě s toho pak udělali takové křupavé cucky (úplně skoro to samé jak ty bílé křupky co se rozpouštějí na jazyku :-)) ) ještě že jsem si udělal vzorek no a teď to jdu zkusit že je pak přidám k té zelenině s vajíčkem a celé to osmažím :D

rebeka

19. 12. 2011 18:29

krásné nudličky, krásné foto:-K:-K:-K:yes::yes:
tvé recepty jsou hrou barev, chutí a vůní:-):yes:

iviisek

18. 5. 2011 20:11

Nevím jak to ale vždycky když je dělám tak se mi slepí ale všechny dohromady..:(

hayney

31. 1. 2011 20:05

asi prasknu. díky za tip!
doporučuju do tý zeleniny ještě kápnout trochu rybí omáčky

magika

9. 12. 2010 12:17

prave jsem dojedla a bylo to naprosto vynikajici!!!diky za tip

zizala

15. 5. 2010 10:22

Eli, chutnalo to výborně, vypadalo o poznání hůř, protože se mi slepily nudle:-8 Fotku z pochopitelných důvodů nemám, ale určitě ještě zopakuju :-p:yes:

Eliza

28. 5. 2009 21:01

Jendo, jak to myslíš? Vždyť na tom nic není, to zvládne každý... Jen jsem jen "pyšná" na to, že jsem sama vlastním (i když dlouhodobým) experimentováním (...použitý olej, způsob smažení nudlí, koření, vaječná omeleta, máslo na rozdělení nudliček...) dovedla tohle jídlo k té chuti, kterou jsem vyhledávala (nakonec celá rodina) v tuzemských "čínských" stravovacích zařízeních...:-)
Hub z lesa bych se bála, nesbírám, co neznám a navíc mám za sebou výplach žaludku a hospitalizaci pro otravu houbami, takže už nic neriskuji. A k tomu se bojím i chodit do lesa...ledaže by mě doprovázela skupina důvěryhodných lidí...:-D:-D

JanaDorazinova

28. 5. 2009 20:56

Nenapadlo mne, zeptat se, jak my tady říkáme "ťamanů", mají tady prodejnu těch čínských jídel, no, dobrý nápad! Jinak, "Boltcovitka bezová", bože, Jendo, já bych ji nepoznala, ikdyby mne nakopla:-)):-D a ty jeden, nesedím tady non-stop!:-O, ale je fakt, že tady trávím dost času, ale polepším se, od zítra budu chodit po lesoparku a sbírat šťovík a Jidášovo ucho:-)):-D:-))

Jenda1

28. 5. 2009 20:50

Jani, pokud se někdy odtrhneš od topreceptů:-)):-) a vyrazíš do lesa (i když je moc dobře, že na nich visíš:yes::yes:), určitě tam na jidášovo ucho narazíš;-). Roste na spadlých listnáčích, taky na bezu (Boltcovitka bezová). Tady v tom jsem samozásobitel. Když jsem viděl v Albertu tu cenu, protočily se mi panenky:-O:-O.
Eli, nádherné fotečky:yes::yes:, zajímavý recept:-p:-p, ale musel by mi jej někdo uvařit:-S.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: rýžové nudle rýžové nudle recept smažené nudle rýžové nudle recepty příprava rýžových nudlí rýžové nudle příprava recept na rýžové nudle recept rýžové nudle recepty rýžové nudle vietnamské smažené nudle jak uvařit rýžové nudle recepty z rýžových nudlí jak se vaří rýžové nudle nudle se zeleninou smazene nudle recept recepty na ryzove nudle smažené čínské nudle se zeleninou skleněné nudle recept čínské rýžové nudle cinske ryzove nudle recept

Suroviny: nudle rýžové tenké, zelenina, jidášovo ucho, vejce, koření čína, omáčka sojová, sůl, olej

TopRecepty.cz

Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/El7K