Teplý salát s cizrnou
Tento teplý a vydatný salát připravíme během chvíle. Dobře v něm vynikne intenzivní chuť choriza a křupavé papriky. Všechny chutě propojí balzamikový ocet. Salát servírujeme na čerstvých lístkách rukoly.
Postup přípravy
Krok 1: Chorizo nakrájíme na menší kousky a osmahneme ho na oleji.
Krok 2: Pak přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, orestujeme ji a postupně přidáváme na proužky nakrájené papriky zbavené semen.
Krok 3: Po chvíli vmícháme propláchnutou cizrnu a nakrájená nakládaná rajčata. Vše prohřejeme, dochutíme balzamikovým octem, solí a pepřem.
Krok 4: Na talíře rozložíme opláchnutou rukolu a na ni servírujeme paprikovo-cizrnovou směs.
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Moje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kachní prsa s citronovou trávou
Přidáno před 11 hodinami
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 13 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 41 minutami
Kynuté rohlíčky s ořechovou nádivkou
magdalenka před 1 hodinou
Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga
magdalenka před 1 hodinou
Bramborové lokše (patenty, laty)
magdalenka před 1 hodinou
Rychle naložené okurky
magdalenka před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 8 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 11 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 11 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 11 hodinami
Suroviny:
chorizo,
olej olivový,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
cizrna sterilovaná,
rajče,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř mletý,
rukola
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.