Teplý salát s cizrnou
Tento teplý a vydatný salát připravíme během chvíle. Dobře v něm vynikne intenzivní chuť choriza a křupavé papriky. Všechny chutě propojí balzamikový ocet. Salát servírujeme na čerstvých lístkách rukoly.
Postup přípravy
Krok 1: Chorizo nakrájíme na menší kousky a osmahneme ho na oleji.
Krok 2: Pak přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, orestujeme ji a postupně přidáváme na proužky nakrájené papriky zbavené semen.
Krok 3: Po chvíli vmícháme propláchnutou cizrnu a nakrájená nakládaná rajčata. Vše prohřejeme, dochutíme balzamikovým octem, solí a pepřem.
Krok 4: Na talíře rozložíme opláchnutou rukolu a na ni servírujeme paprikovo-cizrnovou směs.
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Moje poznámka
Teplý salát s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kROXr
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 14 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 32 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 17 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 18 hodinami
Suroviny:
chorizo,
olej olivový,
cibule červená,
paprika čerstvá červená,
cizrna sterilovaná,
rajče,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř mletý,
rukola
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.