Fazolový salát teplý

alokinka Kuchařka: alokinka

Luštěniny 1 názor

Suroviny

1 malou konzervu bílých fazolí
1 malou konzervu červených fazolí ve slaném nálevu
3 lžíce olivového oleje
1 cibuli
2 stroužky česneku
lžičku sekané rozmarýnu
100 ml rajského protlaku
šťávu z 1/2 citronu
2 naťové jarní cibulky
1 lžičku koření čubrica
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica.

  2. Přidáme fazole, rajský protlak, citronovou šťávu, vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.

Poznámka

Salát podáváme teplý ale mužeme i dobře vychlazený.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 81 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolový salát teplý

Tématické fráze: fazolovy salat fazolový salát z konzervy fazalovy guláš teplý fazolkový salát recept na fazolový salát teply salat s fazolemi fazolový salát z z konzervy salát z černých fazolí teplý fazolový salát z konzervy fazolkový salát s česnekem fazolový salát s česnekem teplý salát z fazolí čubrica recept top recepty fazolový salát fazolový salát recept fazolky salát fazolový salát z na konzervy teplý salát z fazole teplý salát s fazolí salát z fazolí z konzervy

Zapomněl/a jsem heslo