Řízečky z vepřové panenky
Nejšťavnatějším kouskem vepřového masa je oblíbená panenka. Řízky z panenky jsou krásně křehké a zachovají si svojí šťavnatost a hodí se pro slavnostnější příležitosti. Podáváme je s bramborovým salátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Moje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 38 minutami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 1 hodinou
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 1 hodinou
Vepřové na způsob golubců
samsi před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 12 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 14 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 15 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 18 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 19 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 20 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.