Řízečky z vepřové panenky
Nejšťavnatějším kouskem vepřového masa je oblíbená panenka. Řízky z panenky jsou krásně křehké a zachovají si svojí šťavnatost a hodí se pro slavnostnější příležitosti. Podáváme je s bramborovým salátem.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Moje poznámka
Řízečky z vepřové panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y10q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.