Ragú z kančího masa na švestkách
Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani pestrou škálou ingrediencí, většinu z nich máme obvykle doma. K masu můžete podávat třeba perníkové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Moje poznámka
Ragú z kančího masa na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6N4
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 5 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 6 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová babeta
Dantes30 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 2 hodinami
Bramboračka
Yrian před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 4 hodinami
Karbanátky
Bomber před 5 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 5 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 6 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 7 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 7 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 8 hodinami
Suroviny:
plec kančí,
celer,
petržel,
mrkev,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
povidla švestková,
protlak rajčatový,
olej,
švestky sušené,
mrkev,
perník strouhaný,
sůl,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
koření nové koření,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
jíška tmavá instantní
Komentáře (1)