Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí roládky se sušenými švestkami

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 5. 2012 17:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 073 kJ / 2 408 kcal
Bílkoviny175,64 g
Tuky114,55 g
Vláknina20,30 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,83 g
Sacharidy126,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nevlastní Pomalý hrnec, může připravit v troubě nebo na sporáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zelvik

20. 1. 2014 15:48

MiKu: Tak me napadá ještě jeden tip - zkuste si zajít na myslivecký ples, když budete mít trochu štěstí, dá se divočák vyhrát v tombole :-)

maris maris

6. 4. 2013 07:23

Veronika Sieberová: Verunko, na Slow je to přibližně 8-10 hodin, dělám to většinou přes noc:-)

Veronika Sieberová

5. 4. 2013 23:47

Ahoj, zrovna jsme pořídili PH a když je to na high 4 hodiny, kolik hodin by to bylo na slow? Můžete někdo zkušený poradit prosím? Děkuji, Veronika (Sijux@seznam.cz)

spagetka spagetka

23. 7. 2012 15:03

MiKu:Mívají mraženou v Kauflandu, v masně u Lídlu. Nejlepší ovšem je, mít známého myslivce ;-);-)

MiKu

23. 7. 2012 14:59

a kde koupím zvěřinu? u řezníka jí běžně nemají, poraďte nějaké tipy, díky!

maris maris

20. 5. 2012 16:26

Moc všem děkuju a potěší mě, když někdo vyzkouší, i když ne každý má zvěřinu rád;-):-)

Bahula Bahula

20. 5. 2012 10:11

:-p;-):yes:+

senky senky

19. 5. 2012 21:59

Nezbývá, než chválit:yes::yes::-K kombinace divočiny a usšeného ovoce:-8:-*:-* všechno je doma i ten PH, jen kanec ne:-D:-D

vseumel

19. 5. 2012 19:57

Moc podařené :yes:

Colombo65 Colombo65

19. 5. 2012 19:01

Krásný divočák;-);-);-)

rebeka rebeka

19. 5. 2012 18:38

maris: tobě kápla do noty Zdenička se svýma řezíkama z kaštanů:-D;-):yes: a ty mě.. s tímto:yes::yes::yes:
v mrazáku máš ještě něco z kaňoura, furt jsem hladala, jak bych to... a tady paráda taková, parádní:yes::yes::yes:
foto nááádherné:yes::yes::-K a si představ, všechno doma je, krom toho octa, ale to by šlo nějak vymyslet.. že bych např. do jabl. octa naložila na pár dní brusinky, což;-):-?:-D:-D:-D

Petra Ku. Petra Ku.

19. 5. 2012 18:30

Mlaskám naprázdno, nádhera! :-)

maris maris

19. 5. 2012 18:14

Moc děkuju:-), my máme zvěřinu rádi, ale je pro nás vzácná, tak jsme si pochutnali:-p:-)

nofrona

19. 5. 2012 18:10

:-O:-O parádní kaneček:yes::yes: a letí bodíček:-8:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 5. 2012 18:05

To jsou krásné obrázky,nádhera už od pohledu:-K;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí na švestkách kančí ragú se švestkami divočák na švestkové omáčce kančí ragů recept kanci na svestkove omacce kančí roláda recept roláda z divočáka se švestkami kančí maso se svestkami kanec na švestkami kančí maso recepty panenka kanci vyvar kančí roláda pomalý hrnec kančí roláda divočák se švestkami divočina se švestkami šípková omáčka se sušenými švestkami roládky se sušenou švestkou ragu se švestkami kanci orech recept kanci zebra na svestkach

Suroviny: maso kančí, švestky sušené, slanina, víno červené, zavařenina šípková, ocet jablečný, brusinky, mrkev, celer, petržel, koření divočina, bobkový list, koření nové koření, pepř, mouka, vývar, máslo, olej, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Kančí roládky se sušenými švestkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zQvY