Kančí kýta na houbovém ragú

Jiné maso Doba přípravy: 60minut 21 názorů

Jiné maso Doba přípravy: 60minut 21 názorů

Suroviny 4 porce

800 g kančí kýty
200 g čerstvých hub
1 cibule
200 ml masového vývaru
1 větvička rozmarýnu
4 stroužky česneku
sůl
pepř
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout.

  2. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a podlijeme masovým vývarem.

  3. Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Směs přidáme k masu a krátce zapečeme.
    Podáváme s Vídeňským knedlíkem.

Komentáře k receptu Kančí kýta na houbovém ragú

Předchozí 1 2

Tématické fráze: kančí na houbách kančí kýta na houbách kančí maso na houbách kanec na houbách kančí kýta kančí ragú na víně kanci kyta recepty dančí kýta na houbách divočák na houbách kančí ragů na houbách kančí ragů kanci kyta recept kančí s houbami kyta z divocaka na houbách houbove ragu s masem divočák na hříbkách dančí na houbách kančí maso na houbá ragú z divočáka kančí kýta na houbách recepty