

Kančí kýta na houbovém ragú
Suroviny 4 porce
- 800 g kančí kýty
- 200 g čerstvých hub
- 1 cibule
- 200 ml masového vývaru
- 1 větvička rozmarýnu
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- máslo
Postup přípravy receptu
Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout.
Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a podlijeme masovým vývarem.
Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Směs přidáme k masu a krátce zapečeme.
Podáváme s Vídeňským knedlíkem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kančí kýta na houbovém ragú
-
-
Doma se pred obedem nemodlim. Ja si varim sam...
-
Dnes jsem vařila Váš receptík.Výborný :) K tomu jako přílohu chlebový knedlík.Houbičky jsou z lonského léta. Stale jen zvěřina na šípkový,na brusinkách,ale toto je opravdu mnam.
wwwwww.toprecepty.cz
-
Kristovy hnáty, to musí být dobrota!
-
Kristovy hnáty, to musí být dobrota!
-
Evi, ty dokážeš nalákat
-
Tak tahle nádhera se dá konzumovat doslova z monitoru
-
náááádhera
-
Evi, to je krása a Tvé fotky mě vždycky dostanou
-
Kanec to je tanec
-
to je pecka
a náádherná
-
Nádhera
-
-
Luxusní a oku lahodící pokrm
-
Pochutnala bych si