Kančí kýta na houbovém ragú

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 60minut 4 porce Jiné maso 21 názorů

Suroviny

800 g kančí kýty
200 g čerstvých hub
1 cibule
200 ml masového vývaru
1 větvička rozmarýnu
4 stroužky česneku
sůl
pepř
máslo
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a naporcujeme na 4 díly. Osolíme, opepříme a na másle zprudka opečeme ze všech stran. Dáme dopéct do trouby. Pečeme pod poklicí asi 15 minut a pak necháme ještě 10 minut odpočinout.

  2. Cibuli nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme nasekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a podlijeme masovým vývarem.

  3. Krátce povaříme a dochutíme solí a pepřem. Směs přidáme k masu a krátce zapečeme.
    Podáváme s Vídeňským knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 354 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kančí kýta na houbovém ragú

1 2

Tématické fráze: kančí na houbách kančí kýta na houbách kančí maso na houbách kanec na houbách kančí kýta dančí kýta na houbách kanci kyta recepty divočák na houbách kančí ragů na houbách kanci kyta recept kančí ragů kančí ragú na víně houbove ragu s masem divočák na hříbkách dančí na houbách kančí s houbami kančí maso na houbá ragú z divočáka recept na kanči kytu kyta z divocaka na houbách

Zapomněl/a jsem heslo