Feferonková pasta
Domácí feferonková pasta je ideální volbou pro všechny milovníky pikantních chutí. Zralé feferonky proměněné na jemnou pastu dodají šmrnc nejen omáčkám, skvěle se hodí k dochucování celé řady jídel.
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu a jablka důkladně očistíme a pomeleme na masovém strojku (feferonky nezbavujeme semínek, zpracujeme je celé).
Krok 2: Zeleninu dáme do hrnce, přivedeme k varu a přidáme cukr‚ Deko a rajčatový protlak.
Krok 3: Směs 5 minut povaříme. Pak ji nalejeme do suchých malých skleniček, dobře zavíčkujeme a na 5 minut otočíme dnem vzhůru. Nemusíme sterilovat.
Zveřejněno 20. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Feferonková pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rGv4
Moje poznámka
Feferonková pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rGv4
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Smaženice
Přidáno před 22 hodinami
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šopský salát
Kajkajak před 18 minutami
Pečená švestková povidla
Dannulka před 33 minutami
Letní cuketový salát s lososem
misula29 před 42 minutami
Vepřové na houbách
Misicka77 před 45 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Cabka před 4 hodinami
Roládky z vepřové panenky
Sahula před 4 hodinami
Vepřové nudličky s nivou
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Mummy46 před 5 hodinami
Suroviny:
feferonka,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cukr krupice,
deko,
jablko,
protlak rajčatový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.