Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Feferonková pasta

Domácí feferonková pasta je ideální volbou pro všechny milovníky pikantních chutí. Zralé feferonky proměněné na jemnou pastu dodají šmrnc nejen omáčkám, skvěle se hodí k dochucování celé řady jídel.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu a jablka důkladně očistíme a pomeleme na masovém strojku (feferonky nezbavujeme semínek, zpracujeme je celé). Krok 2: Zeleninu dáme do hrnce, přivedeme k varu a přidáme cukr‚ Deko a rajčatový protlak. Krok 3: Směs 5 minut povaříme. Pak ji nalejeme do suchých malých skleniček, dobře zavíčkujeme a na 5 minut otočíme dnem vzhůru. Nemusíme sterilovat.

Zveřejněno 20. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Feferonková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGv4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Feferonková pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rGv4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
feferonka, paprika čerstvá červená, rajče, cukr krupice, deko, jablko, protlak rajčatový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu