Okoun nilský na česnekovém másle
Filety z okouna nilského na česnekovém másle jsou jednoduchým, ale chutným pokrmem, který voní po čerstvých bylinkách. Jemné rybí maso podáváme s restovanými brambory s jarní cibulkou. Neváhejte a pusťte se do přípravy tohoto vyváženého oběda.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okoun nilský na česnekovém másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6WZy
Moje poznámka
Okoun nilský na česnekovém másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6WZy
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 13 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 4 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 5 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 5 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 5 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 5 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
okoun nilský,
máslo,
olej olivový,
česnek,
brambory,
cibulka jarní,
petrželka hladkolistá,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.