Nilský okoun „MALAYSIA“

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 20 minut + 2 hodiny naložení 2 porce Ryby 2 názory

Suroviny

200 g nilského okouna (filety)
sůl
citron
máslo
sáček mražené zeleniny Malaysia (Findus)
sáček mražených ochucených brambor Country
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Filet z okouna nakrájíme na porce cca 5 x 5 cm, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu.

  2. Do pánve dáme olej a po jeho rozpálení vložíme mražené předsmažené brambory s příchutí koření Country (tzv. americké brambory). Po osmažení brambor do ochuceného oleje od koření z brambor vkládáme na menší kousky nakrájeného okouna.

  3. Osmaženou rybu odložíme na ubrousek, aby ji „opustil“ přebytečný tuk.

  4. V kastrolku si na oříšku másla orestujeme zeleninou směs Malaysia, kterou lehce osolíme a opepříme.

  5. Na talíř si dáme na skus připravenou zeleninovou směs, na kterou pokládáme opečenou rybu, která získala díky koření z oleje po osmažených bramborách velmi lahodnou chuť.

  6. Příloha opečené americké brambory s kořením Country.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Nilský okoun „MALAYSIA“

  • Jancza Jancza

    :yes::yes::-p

  • michsamant michsamant

    :yes:

Tématické fráze: pečený nilský okoun recept okoun nilský recept okoun nilský okoun nilský recepty recept okoun nilsky nilský okoun recept recept nilský okoun okoun americký okoun recept pečeny okoun pečeny okoun nilsky okoun koření na okouna recepty okoun nilský okoun na zeleníně pečený okoun nilský pečený okoun nilský recept nilsky okoun recepty okoun nilský koření jak naložit okouna

Zapomněl/a jsem heslo