Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

24. 2. 2010 23:03

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vynikající ryba - všem doporučuji. Zakoupeno v Intersparu cena filetu 400g (54,-Kč). Bylinkové máslo Meggle v tubě velmi praktická a dobrá věc (Interspar 40,-Kč). Rybu jsem chtěl co nejvíce ve vlastní chuti což se povedlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Míchaela

13. 12. 2015 12:29

První pokus přípravy okouna nilského proběhl podle tohoto receptu,povedlo se a byl výborný. Podruhé jsem filety obalila v trojobalu jako klasický řízek a dá se říct,že ještě nikdy jsme nejedli tak chutné file. Nejvíc chutnalo dětem - zdravé maso a bez kostí.Rybu kupuji v Marku,bývá často v akci.

Jitka+2

25. 9. 2012 12:56

Výborná ryba.:yes:+5.

hanahcotton hanahcotton

6. 1. 2012 11:50

:-O:-O tak okoun je opravdu výborná ryba :yes::yes: Díky za inspiraci :-K

:-)

6. 1. 2012 11:47

Praktické maslo v tubě, ale škrob, řepný a slonečnicový olej je tam tak trochu zbytečně a kyselina citronová taketak :-))) Pracnejší,ale zdravější a voňavější je maslo a čerstvé bylinky s citronem.

bnlbl

31. 10. 2011 18:56

:-!:-!:-!:-!:-!:-(:-(:-(

Karel

9. 3. 2011 19:39

Aniž jsem tenhle recept viděl, udělal jsem to přesně podle něj (Interspar 257 g, cca 38,- Kč), ale na naložení jsem měl jen půl hodiny, protože děti byli hladové... No a pak jsem začal zjišťovat, jak by se měl "vokoun" třeba dělat... Výborný recept !
A to bylinkové máslo zkuste třeba v létě na grilované masíčko. Třeba i na krkovičku !

bara.it bara.it

25. 2. 2010 11:07

Ricniho okouna mam taky moc rada (a to dokonce vic nez morskeho bratrance), bylinkove maslo tu taky nemame, ale ja (holka sikovna) mam koreni na bylinkove maslo a tak to zprubnu. Fotky jsou uzasne.:yes:4:yes:

pipre pipre

25. 2. 2010 10:34

Colombo, opět:yes:+3.

zizala zizala

25. 2. 2010 08:13

Spagi, já si bylinkové máslo dělám sama, ale do Kauflandu mrknu, dík ;-)

spagetka spagetka

25. 2. 2010 00:11

Otto, ty rád provokuješ co? :-D:-p:yes:Žížalko, tohle máslo maj v Albertu, Kaufu a Intersparu, jinak mňam :yes::yes:

zizala zizala

24. 2. 2010 23:16

Áááách jo, zase na noc taková chutná fotka :-S:-)) Bylinkové máslo takhle koupené neznám, musím se po něm podívat ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: okoun recept okoun recepty recept okoun recept na okouna recepty okoun příprava okouna okoun recept na okouna nilského recepty z okouna recepty na okouna okounik nilsky recepty z okouna nilského okoun na grilu okoun nylský recepty na okouna nilského nejlepší recept na okouna příprava nilského okouna tylápie příprava okouna nilského pilátie

Suroviny: okoun nilský, máslo bylinkové, sůl, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08VK