Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

8. 8. 2010 20:50

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota192 573 kJ / 46 026 kcal
Bílkoviny10 811,25 g
Tuky307,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol36 030 mg
Sodík33 500 mg
Sůl97,25 g
Sacharidy3,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Bazalka je fakt vynález!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

olca spickova

9. 8. 2010 15:37

Colombo mnami,mnami!!!:-p;-) Bodík pro tebe!!:yes: Krásné fotky!!!:-K

Eliza

9. 8. 2010 12:06

Otto, to je zase parádička :-p. Už jsem kolikrát uvažovala, že tuhle rybu koupím, ale nevím, jak chutná. Mám dotaz - má hodně kostí? (kvůli dceři)
Z přípravy pesta ti vypadl parmazán...;-)
+:yes:

Suvicka

9. 8. 2010 01:28

5. bodik je tvuj, vypada to nadherne a bude to vyborne. Ulozila jsem si, vyzkousim. :yes::-K

thomassinno

8. 8. 2010 23:26

Krása :yes: +4

JanaDorazinova

8. 8. 2010 22:54

:yes:

petrzelka

8. 8. 2010 22:02

:-p:yes:

Colombo65

8. 8. 2010 21:06

Interspar ;-);-);-)

hugou

8. 8. 2010 21:01

to vypadá dobře,ale kde sehnat nilského okouna,toho znám jen od syna z dvd Jakuba Vágnera a jsou to krasný ryby:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okoun nilský recept okounek nilský okoun nilský okoun nilský kosti okounek nilský recept nilský okoun recept nilský okoun okoun nilský recepty okounek nilský recepty recept okoun okoun nilský má kosti ryba na pestu nilský okoun recepty nilský okoun kosti recepty okoun nilský na tymiánu recept okoun nilský na tymiánu morsky okoun okoun a kosti okoun parmazan okoun recept s parmazánem

Suroviny: okoun nilský, ghee, olej olivový, sůl mořská, bazalka čerstvá, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Nilský okoun v bazalkovo-parmezánovém pestu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQ4v