Rychlé šlehačkové řezy
Vláčné a nadýchané šlehačkové řezy upečete téměř bez práce a navíc jejich příprava není nijak zdlouhavá. Sladké mramorované řezy tak zvládnou upéct i ti méně zkušení. Moučník vás potěší při posezení s rodinou u šálku dobré kávy.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rychlé šlehačkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEB
Moje poznámka
					
				
Rychlé šlehačkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEB
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 29 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 35 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kypřící prášek do pečiva, 
						
						
							kakao
						
					
	
			
	
Komentáře (1)