Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Pravé holandské řízky, připravené z mletého bůčku, zjemněné strouhaným sýrem a mlékem jsou dokonale křupavé na povrchu a uvnitř šťavnaté a vláčné. Připravte si toto oblíbené jídlo Honzy Punčocháře s ním a přesně podle jeho chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Moje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 13 minutami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 41 minutami
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 41 minutami
Rýže s hráškem
Merylas před 41 minutami
Ořechy v karamelu
Merylas před 42 minutami
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 3 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 3 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 5 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 7 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
sýr tvrdý,
mléko plnotučné,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
mléko,
ořech muškátový,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
okurka čerstvá,
ocet vinný,
olej olivový,
cibule červená,
cukr krupice,
sůl
Komentáře (1)