Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Pravé holandské řízky, připravené z mletého bůčku, zjemněné strouhaným sýrem a mlékem jsou dokonale křupavé na povrchu a uvnitř šťavnaté a vláčné. Připravte si toto oblíbené jídlo Honzy Punčocháře s ním a přesně podle jeho chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Moje poznámka
Holandský řízek podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6ooE
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 9 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 22 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 59 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 2 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 3 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 5 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 7 hodinami
Suroviny:
bok vepřový,
sýr tvrdý,
mléko plnotučné,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
mléko,
ořech muškátový,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
okurka čerstvá,
ocet vinný,
olej olivový,
cibule červená,
cukr krupice,
sůl
Komentáře (4)