Holandský řízek se dvěma druhy sýrů

mika59 Kuchařka:

Mleté maso 5 názorů

518

Suroviny

500 g mletého libového bůčku nebo plece
150 ml kondenzovaného mléka Tatra
100 g strouhané nebo na kostičky krájené Goudy
100 g strouhaného uzeného sýru
1 vejce
2-3 lžíce hladké mouky
sůl
pepř
petrželka - nemusí být
Trojobal:
hladká mouka
vejce+lžička hořčice+mléko
strouhanka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 18 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso smícháme s mlékem, vejcem, solí a pepřem. Promícháme a dáme nejméně na hodinu odležet.

  2. Po odležení přimícháme sýry, mouku a petrželku. Z masové směsi tvarujeme ploché řízečky, které obalujeme v trojobalu.

  3. Smažíme v rozehřátém oleji z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší a kyselou okurkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 757 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek se dvěma druhy sýrů

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Milo1: Budu ráda za vyzkoušení a zprávu..;-):-)

    Odpovědět

  • Milo1 Milo1

    Díky za inspiraci... Rád vyzkouším a věřím, že si pochutnáme... :yes:

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    rozmarynaH: Děkuji :-K:-)
    Vladimír 50: Děkuji :-K:-)

    Odpovědět

  • Vladimír 50 Vladimír 50(neregistrovaný)

    Miko 59:Dík za nápad,jak udělat výborný oběd.Doma jsme měli 3druhy sýra(ementál,goudu,nivu),jen jsme je nakrájeli na malé kostičky,udělali menší řízečky(3ks/osobu),všichni chválili.Recept si uložím na příště.:yes::-):-)

    Odpovědět

  • rozmarynaH rozmarynaH

    Mě by tedy moc chutnalo <3:-K

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo