Batátová kaše
Batátová kaše je skvělou alternativou ke kaši bramborové. Její jemně nasládlá chuť výborně podtrhne kořeněné pokrmy – zejména masa, ryby i vegetariánské varianty. Příprava je rychlá, snadná a zvládne ji i začátečník.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WwA
Moje poznámka
Batátová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9WwA
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 1 hodinou
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 4 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 7 hodinami
Suroviny:
batáty,
brambory,
citron,
česnek,
mléko,
máslo,
sůl,
voda
Komentáře (1)