Zapečený kapr se žampiony
Zapečený kapr se žampiony je jemný a voňavý způsob, jak si vychutnat tradiční vánoční rybu trochu jinak. Šťavnaté a jemné rybí maso, pečené spolu se žampiony a podávané s jednoduchými petrželkovými bramborami si můžete připravit kdykoliv v průběhu roku.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený kapr se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zplPZ
Moje poznámka
Zapečený kapr se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zplPZ
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 56 minutami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 1 hodinou
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Suroviny:
kapr,
sůl,
citron,
máslo,
cibule,
pórek,
žampióny,
kmín drcený,
brambory,
petrželka,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.