Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 741 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,45 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 11,99 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Doba pečení 20-30 minut.
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Moje poznámka
Ryba pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xWP
Nejnovější recepty
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 7 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno 31. 7. 2025 09:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 19 minutami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 2 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 2 hodinami
Frankfurtská polévka bez mléka
edmako před 2 hodinami
Plněné tousty
monyss před 3 hodinami
Roláda z mletého masa
radekfiala před 3 hodinami
Jarní polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Fitulka před 4 hodinami
Masové hašé
Kristina1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se peče ryba,
ryba pod peřinkou,
dorty ryba,
ryba zalita vejcem,
pečena ryba pod perinou,
jak dlouho se peče ryba?,
dorty-ryba,
ryby recepty,
ryby klobásy recept,
recepty na rybý klobasy,
klobasa z ryby recept,
rybi file pod perinou,
recepty ryby,
zapečene rajčata z filetami,
ryba a protlak,
slanečky z bílých ryb,
zapekane brambory s filetami,
cibule ryba rajský protlak recept,
ryba se sýrovou peřinkou,
recepty ryby foto
Suroviny:
pangasius,
cibule,
klobása pikantní,
mrkev,
cuketa,
rajče,
vejce,
protlak rajčatový,
sýr hermelín
Komentáře (7)
ale tá klobása s rybou musí byť zaujímavá...alebo naopak?