Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina kulajda

Poctivá houbová polévka zahuštěná jíškou, ochucená koprem a octem, na závěr zjemněná smetanou, vás zasytí i zahřeje a navíc chutná jako ta od babičky. Podáváme ji se ztraceným vejcem.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

23. 10. 2016 16:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 624 kJ / 866 kcal
Bílkoviny33,61 g
Tuky48,70 g
Vláknina21,06 g
Cholesterol 582 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy62,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 7. 2024 07:00

:-)<3:yes::yes: U nás jedna z oblíbených polévek :-K

Pavel M

8. 10. 2023 10:02

:yes:

Jopre17

24. 2. 2023 13:57

Petr:
Ja take, ale obcas dostanu na neco chut,tak se podivam na recepty a pote varim podle sebe a podle sve chuti.

Jopre17

24. 2. 2023 13:27

terezicka1
Udelal jsem pred chvili Kulajdu dle vaseho receptu, krome hub. Jinak se mi ta Kulajda nahodou povedla a dekuji za recept..., byla vyborna a jeste mam trochu na vecer.👍🍀
Preji vam krasny den.

Petr

10. 6. 2017 10:56

Petr: Já si raději připravím jídlo, než recept :).

nanny

24. 10. 2016 16:08

<3ho,ho....tak to bych si dala hned ted,jamy.....:-K:yes::yes::yes:

terezicka1 terezicka1

23. 10. 2016 17:55

Dajda: ja byla vcera na houbach a nasla jsem pulku kosiku behem hodinky..takze problem vyresen. Pristi vikend zkusim jit znova, ale hlasi mraziky, takze nevim nevim :-(

Dajda Dajda

23. 10. 2016 17:18

terezicka1: Prima, díky. Pro mě zase naopak. ;-) Tak teď jen vyřešit, kde vzít ty houby!

terezicka1 terezicka1

23. 10. 2016 16:14

Dopsala jsem vyvar do ingredienci. Jinak pro mne je lepší nechat vychladnout jišku, než horky vyvar. ;-)

Dajda Dajda

23. 10. 2016 16:09

Vypadá lákavě, ale kde vzít ten vývar, v surovinách není uveden. Myslíte tím vodu z brambor?
Dovolila bych si navíc poznámku, že jíšku není potřeba nechat vychladnout, pokud ji zalijeme studenou tekutinou a pořádně rozmícháme. :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kulajda recept babiccina kulajda top recepty kulajda babiččina rychla kulajda babicina kulajda jak se vaří kulajda kulajda recepty babiččiny recepty kulajda recepty na kulajdu jak uvařit kulajdu kulajda top recepty top recept na kulajdu recepty kulajda kulajdarecept kulajda recept se žampiony jak se dělá recept na kulajdu kulajda jak se dělá kulajda kulajda babicina recept na babicinu kulajdu

Suroviny: houby, brambory, sůl, pepř mletý, vývar kuřecí, jíška, jíška, kopr, ocet, koření nové koření, bobkový list, smetana na vaření, vejce, máslo

TopRecepty.cz

Babiččina kulajda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GVj5