Baltické tousty
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky chleba opečeme v toustovači nebo na oleji na pánvi. Potřeme stroužkem česneku ( nešetříme ), namažeme taveným sýrem a poklademe lehce rozmačkanými sardinkami.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 419 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plátky chleba opečeme v toustovači nebo na oleji na pánvi. Potřeme stroužkem česneku ( nešetříme ), namažeme taveným sýrem a poklademe lehce rozmačkanými sardinkami.…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Tradiční svatební polévkou je vývar s knedlíčky. Jak je udělat, aby chutnaly božsky?
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?