Losos jednoduše a chutně
Recept ještě nebyl hodnocenNa marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme tam lososa. Necháme aspoň hodinu odležet. Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na marinádu smícháme všechny ingredience a vložíme tam lososa. Necháme aspoň hodinu odležet. Rozpálíme lžíci oleje na pánvi, vložíme maso i s marinádou, nejprve opečeme…
Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Přidáme rajčatové…
Červenou řepu očistíme a omyjeme a dáme vařit v osolené vodě cca 25 minut (dle velikosti bulvy).Pohanku propláchneme a dáme do hrnce. Na jeden hrnek pohanky dáme dva…
Brambory podusíme v trošce osolené vody ne úplně do měkka (cca 15 minut). Mezitím si ochutíme smetanu kořením a bylinkami. K bramborám přisypeme zeleninu a necháme…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso na nudličky a osmahneme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou, nasypeme bylinky, dr. kmín a dusíme. Když je maso…
Špagety uvaríme.Nakrájame cibuľu, šampiňóny, papriku a mäso z konzervy. Pokiaľ je v konzerve dosť tuku, dáme rozohriať ten, keď nie, rozpálime olej a usmažíme cibuľu…
1. Do hrnce dáme rozpustit lžíci másla, vmícháme papriku, hladkou mouku, po chvíli zalejeme vodou 2. Přidáme mražený hrášek, masox (já používám bez glutamátu), popř.…
1. Kopr nasekáme najemno a v misce smícháme s majonézou. Vmícháme limetovou šťávu a dochutíme solí a pepřem.2.Česnek pečte i se slupkou 15 minut v troubě předehřáté na…
Papriku, žampiony, cibuli a salám si nakrájíme na kostičky a na rozpáleném oleji trochu orestujeme, přidáme asi polovinu mléka a na pomalu vaříme. Postupně přidáme…
Rajčata nakrojíme, spaříme horkou vodou a oloupeme. Kdo to chce přesně tak, jak to má být, vyndá střed a nakrájí pouze ty tvrdší části ( mně osobně ten prostředek nevadí…
Na olivovém oleji nejlépe ve wok pánvi orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme mořské plody, nakrájenou cuketu, česnek, okořeníme zázvorem, bazalkou, pepřem,…
1 oloupanou cibuli spolu s propláchnutými a 3x spařenými jáhlami opečeme na trošce oleje, až cibule zesklovatí.Zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni 30 minut, na…
Na střední teplotě na pánvi rozehřejeme máslo a přidáme rajčata i se šťávou. Pokud máte celá, rozmačkejte je vidličkou nebo lžící na pánvi. Pánev lehce přikryjeme a…
Do velkého hrnce dejte vařit silně osolenou vodu na noky nebo těstoviny, ale ještě předtím, než do ní dáte vařit přílohu, krátce v ní povařte brokolici tak, aby byla…
Z umyté natě odřízneme ty nejhrubší konce a natrháme ji do mixéru. Já jsem měla mladou nať, tak jsem ji dala celou.Přidáme všechny zbývající suroviny a rozmixujeme…
Rozehřejeme větší hrnec s olejem a dáme zesklovatět najemno pokrájenou cibuli. Poté přidáme lilek s cuketou a prolisovaným česnekem, krátce opečeme, osolíme, opepříme a…
Vo väčšej panvici si dáme zohriať olej. Pridáme pretlačený cesnak a smažíme na strednom plameni kým nám rozvonia. Pridáme plechovku rajčín aj so šťavou, sušenú bazalku,…
Melounové osvěžující pohoštění můžeme připravit jak v podobě špízů, tak i jako salát. Co zvolíme je jen a jen na nás a jelikož jsou chutě každého jiné, i dochucení…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu. Po uvaření je propláchneme studenou vodou, scedíme a necháme okapat.Mezitím nakrájíme mozzarelu, rajčátka a dáme do mísy.…
Chuťovky, kterými potěšíte milovníky pikantního masa si připravíte podle našeho receptu. Ozdoba z těstoviny, chutná omáčka a bazalkové lístečky vytvoří roztomilý vzhled…
Jemná a lahodná vepřová panenka patří mezi nejoblíbenější vepřové maso. Nejprve ji marinujeme v bylinkové marinádě, poté zprudka opečeme a na závěr dopékáme v troubě.…
Šťavnaté vepřové kotlety, podávané na toustovém chlebu, s jednoduchou omáčkou z kysané smetany a kečupu, připravíte během půlhodinky. Poslouží tak jako rychlá a chutná…
V období sklizně cuket již nevíme co s nimi. Můžeme z nich připravit třeba jednoduchou omáčku, kterou podáváme společně s těstovinami. Její příprava není vůbec složitá a…
Zeleninových jídel není nikdy dost! Rychlá úprava, zdravotní benefity pro trávení a vcelku rychlé zhotovení - to vše z nich dělá favority našich večeří i lehčích obědů.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54