Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křepelky v pikantním koření

Hodnocení receptu je 4,5 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 9. 2013 20:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie174 kJ / 41 kcal
Bílkoviny0,14 g
Tuky0,10 g
Vláknina0,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerpáno z rodinné kuchařky, mnou obměněno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 9. 2013 16:10

varilamyskakasicku: Děkuju:-K, mrkni do Alberta supermarket, jsou opět v akci, nevím, zda to platí všude. Maj je v mrazících boxech

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

15. 9. 2013 16:08

Křepelky mi ulítly, vidím je až dnes, začala jsem od 2.9 opět dělat a nestíhám, máš je moc pěkně udělané, receptík si uložím, jak je někde uvidím, popadnu je a už vím, co s nima;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 9. 2013 07:37

spagetka: No, co naděláš! Skutečnost ! Ale hlavně nemám ráda ,že když něco peču, tak se ochomýtá v kuchyni a já na něco potom zapomenu ! Katastrofa !
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.:-D

spagetka spagetka

5. 9. 2013 14:58

Veronika.Hrozna: ted jsem se rozchechtala, až jsem brečela :-D:-D:-D:-D:-D - přesně:yes::yes::yes::yes:, co to jako bude, až tol bude? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 9. 2013 14:52

spagetka:Úplně stejně ! Ty kecy u vaření a zvedání pokliček ,já furt "nepouštěj mi tomu luft na záda" ! Plíží se ke sporáku "baletním" krokem a už třímá v ruce pokličku a zvědavě nakukuje do hrnce ! A "historická věta", která následuje zní"ˇčo to bude,až to bude"!:-((

spagetka spagetka

5. 9. 2013 10:46

yanull: Jani, díky :-K:-K. Nehnal, naopak by tě rád pozval a pak by pravil, ale že jsem to dobře uvařil, že jo ;-);-):-D:-D:-D:-D
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí :-(:-/:-D:-D:-D

yanull yanull

5. 9. 2013 06:45

Křepelku jsem dosud nejedla, ale na tuto bych se ráda pozvat nechala, určitě už mám po "ptákách", ale i kdyby ne, to by mne Ladi Tvůj milasek hnal ;-):-):-p:-K +17:yes:

zuzun

3. 9. 2013 21:33

Spagetko, diky za odpoved... racham se na komentar tveho manzela, to zni jako muj tata, taky vtipalek:-D. Ja jsem mala zenska, ale taky jsem ty krepelky snedla dve!:-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 9. 2013 19:28

maris: Ani mně se nezdají tukové,z fotky moc nepoznám.Asi je krmí správně, a mají dostatek pohybu. U křepelek to nevím tak přesně !
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !:-D :yes:

jarka skrobakova

3. 9. 2013 18:55

Krása, :yes::yes::-p:-K

maris maris

3. 9. 2013 18:26

spagetka: já jsem nemyslela, že mají moc tuku, naopak - na talíři se mi moc líbí;-):-)

spagetka spagetka

3. 9. 2013 18:21

maris:Maru, trošku klame foto, mrkni, jak vypadaj ty syrové "rozpláclé" kousky. Nepřipadaly mi nijak extra velké nebo s přemírou tuku, ale podle údajů na obalu se jen poznalo, že jsou české, asi fakt z chovu, těžko šel Albert lovit :-D:-D:-D, fakt je,že muž měl pocit, že nic nejedl :-)):-)):-))

suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko:yes::yes::yes:, ovšem přiznávám, že je asi dobré mít nějaký vlastní lepší zdroj. Za normální cenu je osobně v marketu nekoupím, pokud nebude zas akce nebo výprodej - tady se to vyplatilo :yes::yes:

suslajda suslajda

3. 9. 2013 17:59

Tak křepelku jsem ještě nejedla, Ladi moc pěkné a určitě moc dobré:-p:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 9. 2013 15:16

maris:Jo máš pravdu,jsou to křepelky z chovu ! Bažant z bažantnice je také tlustý má spousty přebytečného tuku! Překrmují je !
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení. :-(

maris maris

3. 9. 2013 15:01

Manželovi se nedivím, že se sháněl co že bude k jídlu:-)), už je to dlouho, co jsem křepelky měla, pamatuji se, že jsme " oblízli " pár kostiček a tím to končilo:-)), ale ta Tvá vypadá na talíři dobře, docela tlusťoučká:-p, my jsme měli asi nějaké vyzábliny:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krepelky recept chov křepelek recepty z křepelky krepelka recept recept na krepelky křepelky recepty křepelka na víně chov křepelek na maso jak oškubat křepelku krepelky na vine domací chov křepelek krěpelky mail kozle.pl loc:cz recepty na křepelky jak oskubat krepelky jak vykuchat křepelku recepty z krepelek krepelka v kuchyni vaření křepelek recept na krepelku

Suroviny: křepelky, víno červené suché, rozmarýn, bazalka čerstvá, petrželka, sůl mořská, pepř červený, badyán, skořice

TopRecepty.cz

Křepelky v pikantním koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W1m4