Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilapie, zapečená s mozzarelou a houbami

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2012 15:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 858 kJ / 1 161 kcal
Bílkoviny61,94 g
Tuky81,14 g
Vláknina18,28 g
Cholesterol 313 mg
Sodík 569 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy36,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Houby jsou nejlepší - lišky nebo jiné lesní houby, ale dobré jsou i žampiony.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 10. 2012 17:38

Díky děvčata za všechny větičky;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 10. 2012 11:28

BILKOVAI: tak to jo, není nad čerstvě ulovené rybky;-):-p

BILKOVAI BILKOVAI

21. 10. 2012 10:23

Ivi, my jsme malé město a u nás je jen malé Tesco. Globus nemáme. Škoda.:-( Ryby mám moc ráda a u ryb je právě nejdůležitější čerstvost. Tak si občas dopřeju naše rybky, které chytne můj manžel:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2012 22:33

BILKOVAI: Díky, Ivetko, v Globusu je mají, v Tescu je maji, v Makru je mají, do Makra ale nechodim, jen o tom vím, ale Tesco a Globus Čakovice, má sumce, štiky, tilápie, candáty, vše, tresky, pangasia, pstruhy, kapra, lososy, ale narazila jsem na to až teď. Někdy určitě Ivetko na ně narazíš, ty ryby a jídlo z nich je úplně o něčem jiném, vše chutná bezva a vidíš tu česrtvou rybku:-):-p:-p

BILKOVAI BILKOVAI

20. 10. 2012 22:14

Receptík je mňam:-p:-*:yes:, ale bohužel u nás čerstvé tilápie koupit nedostanu. Nanejvýš chlazeného kapra a to ještě myslím jenom okolo vánočních svátků a lososa nebo pstruha.:-//

srettka

20. 10. 2012 21:16

no to je barevná parádička, dala bych si hnedle. to s tím sýrem si znamenám;-):yes::yes:

yanull yanull

20. 10. 2012 20:28

Rybky mám moc ráda, proto bodík dávám ;-):-p:-K:yes: +9

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2012 19:40

aisha: díky, já ji také zkoušela poprvé s mozzarelou, našla jsem recept od maminky manžela, tak jsem ho využila, ale moc chutné to bylo, lepší, jak s klasika tvrdým sýrem;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 10. 2012 18:24

Povedená rybka:-p+7:yes:

frutka

20. 10. 2012 18:01

Tak to mne zaujalo. Lišky nebo žampiony. Musim to zkusit. Ryby tady jsou poskrovnu a tak jim dávám bod i když je jako obrázek. Fotky hodně jedlé.:yes:

aisha

20. 10. 2012 17:41

Tilapie je vytecna rybka a u nas cerstva bezne k dostani. recept vypada zajimave..mozzarelu jsem jeste v kombinaci s rybou nejedla, proto rada vyzkousim..:yes::yes:

nofrona

20. 10. 2012 17:17

Ivčo:-K, moc povedené, pochutnala bych si:-p:yes::yes:

rebeka rebeka

20. 10. 2012 15:54

:-O no to je krása:-* moc se ti to povedlo, Myšičko;-):-):yes:

suslajda suslajda

20. 10. 2012 15:54

Ryby máme rádi já bych si pochutnala:yes::yes:+1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená tilápie tilapie zapečená se sýrem zapečená tilápie se sýrem tilapie na masle zapečené tilapie tilapie zapecena telápie zmražená tilapie ryba s mozzarelou tilapie tilapie recepty zapečená tilapie s brambory tilápie na žampionech tilapie zapečená se sýrem, bramborová kaše tilapie na houbách zapečená řepa s mozzarelou talapie koupit tilápie zapečená s mozzarellou mozzarela zapečená ryba tilapie foto

Suroviny: tilapie, citron, sůl, pepř bílý, máslo, žampióny, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, nať cibulková, kmín drcený

TopRecepty.cz

Tilapie, zapečená s mozzarelou a houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rV7w