Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok uzený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Masová nádivka

Masová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Masová nádivka bude určitě vítaným zpestřením sváteční velikonoční tabule. Lze ji připravit i dopředu a chutná jak teplá tak studená. Pokud ji dobře okořeníte a zapečete…

MiskaM

130 min

Houbové ragú s pečivem

Houbové ragú s pečivem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do hlubší pánve dáme olej na kostičky nakrájený bok a necháme osmahnout. Pak přidáme na kostky nakrájené houby, pastu, kečup, špetku kmínu, sůl, pepř a necháme podusit…

Zelňačka po Kadaňsku

Zelňačka po Kadaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme, zelí překrájíme, není nutné.Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem, zelí vařím současně,…

Krkovička s uzeným a žampiony

Krkovička s uzeným a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa nařízneme, posypeme solí a pepřem. Na oleji zprudka osmažíme z obou stran. Přendáme do pekáčku, posypeme 3/4 cibulí nakrájené na půlměsíčky, podlijeme vodou,…

Fasolowka warszawska

Fasolowka warszawska

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Ve špajzu překáží zbytek fazolí, překládá se z místa na místo. Pak to spadne, rozsype se. Tak co s tím. Do hrnce, namočit a přemýšlet, co uvařit. Venku prší, když…

1 2 3