Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bok uzený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí kapsa v alobalu

Kuřecí kapsa v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kromě klasických marinovaných plátků masa můžeme grilovat i tuto výtečnou kuřecí kapsu. Náplň připravíme z uzeného masa, housek a petrželky. Kapsy grilujeme v alobalu…

Bahula

35 min

Masová nádivka

Masová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Masová nádivka bude určitě vítaným zpestřením sváteční velikonoční tabule. Lze ji připravit i dopředu a chutná jak teplá tak studená. Pokud ji dobře okořeníte a zapečete…

MiskaM

130 min

Houbové ragú s pečivem

Houbové ragú s pečivem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do hlubší pánve dáme olej na kostičky nakrájený bok a necháme osmahnout. Pak přidáme na kostky nakrájené houby, pastu, kečup, špetku kmínu, sůl, pepř a necháme podusit…

Kapusta ham , ham

Kapusta ham , ham

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Příprava: Vezmi kuthan neboli pekáč a vraž do něj ten bok, osol a okmínuj, jestli chceš, přidej také nakrájenou cibulku a česnek : to mimo plán, a všechno podlij…

jan.alois

105 min

Červená řepa vařená s kmínem

Červená řepa vařená s kmínem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Červenou řepu očistím, uvařím v osolené vodě s kmínem zhruba 90 minut. Vařenou řípu nechám vystydnout, oloupu a pokrájím na tenké hranolky. Rozehřeju přepuštěné máslo,…

Šumavská živáň

Šumavská živáň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

6 velkých cibulí nakrájíme na plátky, stejně nakrájíme kořenovou zeleninu - celer, petržel, mrkev a ředkvičky. Na kostky nakrájíme vepřovou plec, uzený bok, klobásu a…

Hlíva v tarhoni

Hlíva v tarhoni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na pánvi osmahneme na malé kostičky krájený bůček, část tuku slijeme do hrnce nachystaného na vaření.Na zbytku v pánvi osmažíme krájenou cibuli a pak i kousky hlívy.…

cathleen

45 min

Tilapie na alsaský způsob

Tilapie na alsaský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Filety osušíme, osolíme a okořeníme. Poskládáme je do zapékací misky, vymazané máslem a poklademe silnějšími plátky uzeného boku. Na každý plátek ryby rozdělíme zbylé…

Zelňačka po Kadaňsku

Zelňačka po Kadaňsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme, zelí překrájíme, není nutné.Nakrájené brambory dáme samostatně vařit s kmínem, zelí vařím současně,…

Krkovička v copánku

Krkovička v copánku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa na pracovní ploše podložíme potravinářskou folií. Folii (nebo větší igelitový sáček) dáme i shora a maso naklepeme.Každý plát masa rozřízneme na 3 díly, ale…

Anna Kocikova

60 min

Černá polévka

Černá polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z masa, boku a skeletu připravíme vývar. Zeleninu nakrájenou na menší kousky orestujeme na rozškvařené slanině a másle do tmavohněda. Pak přidáme k vývaru a vaříme cca…

1 2 3