Hovězí plátky se zeleninou a ovocem na víně
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale zpravidla se odmění skvělou chutí. Plátky hovězí kýty nejprve orestujeme a poté je dusíme v omáčce z vývaru a vína,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,67 g |
| – cukry | 46,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Hovězí maso je sice náročnější na přípravu, ale zpravidla se odmění skvělou chutí. Plátky hovězí kýty nejprve orestujeme a poté je dusíme v omáčce z vývaru a vína,…
Jablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…