Hráškovo-sýrový krém
Recept ještě nebyl hodnocenPolévka z mraženého hrášku je velice snadná, rychlá a výživná. Má svěží zelenou barvu a s opečenými krutonky a strouhaným sýrem chutná opravdu skvěle. Zjemněná je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Polévka z mraženého hrášku je velice snadná, rychlá a výživná. Má svěží zelenou barvu a s opečenými krutonky a strouhaným sýrem chutná opravdu skvěle. Zjemněná je…
Topinky s cuketovou směsí, ochucenou worcesterovou omáčkou, zapečené v troubě se sýrem, jsou chutnou a rychlou večeří, kterou zvládnou i začátečníci. Skvělý způsob, jak…
Oblíbená klasika s letním nádechem. Buřtguláš doplněný cuketou spojuje sytost tradičního jídla s lehkostí sezónní zeleniny. Cuketa mu dodá šťavnatost a jemnost, aniž by…
Rychlá a elegantní snídaně nebo lehká večeře, která potěší každého gurmána! Obložené chleby s krémovými míchanými vejci a jemně zauzeným lososem jsou dokonalou kombinací…
Pučálka nebo-li pálenec je staročeský pokrm, který se připravoval v době půstu. Jedná se o naklíčené luštěniny - hrách nebo čočku opečené na pánvi. Spolu s klíčením sice…
Panzanella patří mezi tradiční italské saláty. Nesmí v něm chybět základní suroviny jako starší chléb, rajčata, okurka, cibule a zálivka. Tu připravíme z medu, octa a…
Pokud hledáte recept na chutnou svačinu nebo večeři do 20 minut, zkuste tyhle topinky. Stačí jen pár krajíčků chleba, cibule, vejce a váš oblíbený trvanlivý salám, a…
Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…
Houby zapečené s vejci a chlebovými krutony voní po majoránce, kmínu a česneku. Rychlá a snadná večeře, která potěší nejednoho milovníka hub. Pro dokonalý chuťový…
Panzanella je italský salát, ve kterém se skvěle doplňuje chuť křupavého chleba se zálivkou a zeleninovou šťávou. Chléb obojí nasákne a lehce se rozmočí. Zeleninu také…
Tyhle brokolicové mini kuličky jsou skvělým nápadem na pohoštění pro návštěvy i rodinné oslavy. Jsou krásně křupavé, plné chuti a díky zelenině i trochu zdravější.…
Hanácká pikantní topinka je sázka na výraznou chuť, která si vás získá už při prvním soustu. Restované houby, cibulka a jemně rozpečené tvarůžky tvoří neodolatelnou…
Pokud potřebujete zužitkovat větší množství ne úplně čerstvého chleba, máme pro vás skvělý tip, jak jej proměnit v chutnou večeři. Spárujte jej s mladými kopřivami,…