Hamburger od šéfa
Recept ještě nebyl hodnocenNení nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso pro milovníky ostřejšího říznuto chilli pastou a papričkou. Naplnit pak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Není nad hamburgerovou klasiku v podobě masa, zeleniny, omáčky a bulky. V tomto receptu je maso pro milovníky ostřejšího říznuto chilli pastou a papričkou. Naplnit pak…
Polévka je grunt i podle pořekadla. Někteří strávníci ji vyžadují vždy. Vyhovte jim a připravte bleskovou z nejdostupnější suroviny - z chleba. Toto je základní varianta…
K dobře vychlazenému pivu můžete zkusit chuťovky s tradičními produkty české zabíjačky. Natenko nakrájené jelito a jitrnici na osmahlém chlebu dozdobte konzervovanými…
Křupavý chléb je potřený lahodnými míchanými vejci, která jsou smetanově jemná a plná chuti. Na vrcholu je rozpuštěná zottarella, která přidává krémovou texturu, a…
Bezesporu jednou z nejoblíbenějších podzimních surovin je dýně. Dýňová polévka je příjemně nasládlá a její lahodnou chuť utváří kurkuma, chilli a česnek. Dle tohoto…
Pečená stehna jsou snadná na přípravu a vlastně, kdo by je neměl rád. V tomto receptu dochutíme stehna divokým kořením a světlým pivem. Na talíři je podáváme s…
Pokud máte chuť na pizzu, ale není dost času na přípravu vlastního těsta, bude se vám hodit tento jednoduchý recept. Těsto nahradíte pita chleby, potřete kečupem a…
Příprava jednoduchých košíčků z chleba je velmi snadná. Výsledný efekt při podávání hotových nazdobených malých kousků bude zato famózní. Pár běžných surovin postačí a…
Rychlá a elegantní snídaně nebo lehká večeře, která potěší každého gurmána! Obložené chleby s krémovými míchanými vejci a jemně zauzeným lososem jsou dokonalou kombinací…
Čerstvý chléb namazaný domácí pomazánkou z nivy, obložený různými druhy sýrů a doplněný vejcem a zeleninou je skvělou snídaní či večeří. Upečete-li domácí chléb,…
Křupavý základ z opečeného pečiva je obložen svěžím tvarohem, který se skvěle doplňuje s jemně uzeným lososem. Tento pokrm je ideální jako rychlá, zdravá a chuťově…
Cibulačka je velmi oblíbenou polévkou a dá se připravit na mnoho způsobů. Základem je opravdu dobře usmažená cibule karamelové barvy. Podle tohoto receptu připravíte…
V chladném počasí přijde vhod lahodná polévka, která zahřeje a zasytí. Smetanová polévka s růžičkovou kapustou a šunkou chutná opravdu skvěle. Podáváme ji s křupavými…
Avokádo se v poslední době těší velké oblibě. Je bohaté na zdravé tuky a jeho chuť lehce připomíná ořechy. Připravte si skvělý snídaňový chléb s volským okem a namazaný…
Přinesli vám koledníci spoustu vajíček a vy nevíte co s nimi? Vyzkoušejte z nich připravit snadná smetanová míchaná vajíčka, která můžete dochutit tím, co vám chutná.…
Šoldra nebo také plecovník je tradiční velikonoční recept původem ze Slezska a severu Moravy. Jedná se o chléb, štědře plněný uzeným a klobásou. Sbíhají se vám sliny?…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku bude potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
Panzanella patří mezi tradiční italské saláty. Nesmí v něm chybět základní suroviny jako starší chléb, rajčata, okurka, cibule a zálivka. Tu připravíme z medu, octa a…
Dokonale kulaté červené ředkvičky zrovna vytažené ze záhonu jsou svěží a štiplavé. Jejich chuť rozvineme ještě orestováním na pánvi s kouskem másla. Doplní je čerstvý…
Zeleninové i luštěninové polévky, česnekovou, kmínovou, houbovou i mnohé další, můžeme vylepšit přidáním chlebových knedlíčků. Jejich příprava je snadná a polévky se tak…
Objevte chuť Francie s tímto lehkým salátem z ředkviček a lahodným hořčicovým dresinkem, který je hotový raz dva. Chlebové krutony mu dodají příjemnou křupavost a…
Nalaďte se na sváteční zimní atmosféru s tímto voňavým smaženým dezertem. Hvězdičky vykrojené z toustů pomazaných marmeládou v těstíčku z provoněné smetany, potřete…
Roztomilé topinky s bazalkovým pestem a mozzarellovými zajíčky si zamilují malí i velcí. Jsou křupavé, svěží a jejich přípravu hravě zvládnou i děti. Skvělé pohoštění…
Tato jednoduchá polévka je skvělým způsobem, jak zužitkovat starší chléb. Díky cibulovému základu má plnou chuť, tyčový mixér jí dodá sametovou konzistenci a čerstvé…