Houbová čína v dalamánku
Recept ještě nebyl hodnocenHouby si pokrájíme na menší kousky, já krájela žampiony na 1/4, které namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v solamylu. Takto připravené houby orestujeme na oleji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 924 kJ / 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 1,63 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 43,75 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Houby si pokrájíme na menší kousky, já krájela žampiony na 1/4, které namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v solamylu. Takto připravené houby orestujeme na oleji…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Mýty vs. fakta: Zůstat u obyčejných brambor, nebo přesedlat na batáty?
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Sedm kroků k tomu nejlepšímu cheesecaku. Jak zajistit, aby byl dokonale vláčný a rovný na povrchu